Keinupuistokeskus

Keinupuistokeskus sijaitsee Suomen parhaaksi valitussa lähiössä Hervannassa luonnon ja monipuolisten palvelujen keskellä.

Keinupuistokeskuksessa toimii ravintola, jossa on tarjolla ravitseva aamiainen ja lounas sekä kahvilapalvelut vuoden jokaisena päivänä. Keinupuistokeskuksessa on kokous- ja juhlatiloiksi soveltuvia, vuokrattavia tiloja.

Keinupuistokeskuksessa palveluntuottajana toimiva Pirkanmaan Senioripalvelut Oy tarjoaa asumispalveluja keskuksessa asuville, päivätoiminta-, palvelukeskus- ja ravintolapalveluja sekä kotiin annettavia palveluja lähialueella asuville ikäihmisille. Yksityisyrittäjänä Keinupuistokeskuksessa toimii parturi-kampaaja ja tilauksesta jalkahoitaja.

Keinupuiston lähitori palvelee asiakkaita matalan kynnyksen neuvonta- ja ohjausasioissa. Lähitorin asiakkaana sinulla on mahdollisuus osallistua vireään sekä hyvinvointia ja terveyttä edistävään monipuoliseen harrastetoimintaan.

Lue asumismuodoista ja hakuohjeista lisää Hae asuntoa -sivulta.

Keinupuistokeskus

Keinupuistokeskus on valmistunut 2002. Eri kokoisia palveluasuntoja on 13 ja lisäksi on muistisairaiden ryhmäkoti, jossa on 15 yhden hengen asuinhuonetta. Rakennuksessa on myös yhteisiä harrastetiloja ja sauna.

tupakeittiö 34–37m², 8 asuntoa
1h+tupakeittiö 43–52,5m², 5 asuntoa

Orivedenkatu 28, 33720 Tampere