Kuuselakeskus

Kuuselakeskus sijaitsee metsien ja puistojen läheisyydessä Härmälän alueella Tampereella ja asukkaiden yhteisistä tiloista on kauniit näkymät Pyhäjärvelle.

Kuuselakeskuksessa toimii ravintola, jossa on tarjolla ravitseva aamiainen ja lounas sekä kahvilapalvelut vuoden jokaisena päivänä. Kuuselakeskuksessa on kokous- ja juhlatiloiksi soveltuvia, vuokrattavia tiloja.

Kuuselakeskuksessa palveluntuottajana toimiva Pirkanmaan Senioripalvelut Oy tarjoaa asumispalveluja keskuksessa asuville, päivätoiminta-, palvelukeskus- ja ravintolapalveluja sekä kotiin annettavia palveluja lähialueella asuville ikäihmisille. Yksityisyrittäjinä Kuuselakeskuksessa toimii parturi-kampaaja ja jalkahoitaja.

Kuuselan lähitori palvelee asiakkaita matalan kynnyksen neuvonta- ja ohjausasioissa. Lähitorin asiakkaana sinulla on mahdollisuus osallistua virkistävään sekä hyvinvointia ja terveyttä edistävään, monipuoliseen harrastetoimintaan.

Lue asumismuodoista ja hakuohjeista lisää Hae asuntoa -sivulta.

Kuuselakeskus

Kuuselakeskuksen 1. osa on valmistunut 1990 ja 2. osa 2014. Eri kokoisia palveluasuntoja on yhteensä 85 ja lisäksi viisi muistisairaiden ryhmäkotia, joissa yhteensä 72 yhden hengen asuinhuonetta.

tupakeittiöhuone 24,5–46,5m², 34 asuntoa
tupakeittiö + alkovi 33,5m², 1 asunto
1h+keittiötila 46–47,5m², 3 asuntoa
1h+tupakeittiö 40–49,5m2, 42 asuntoa
2h+kk 55,5m², 2 asuntoa
2h+keittiötila 59m², 2 asuntoa

Nuolialantie 46, 33900 Tampere