Tietoa asukkaalle

Avaimet
Asuntoihin on vähintään kolme avainta. Lisäavaimet tilataan Tampereen Vanhuspalveluyhdistyksen toimistolta, puh. 050 913 1781 jouni.ojanen@tvpy.fi

TV- ja nettiyhteys
Kaukaharjukeskus: Antenni-tv
Keinupuistokeskus: Kaapeli-tv
Kuuselakeskus: Kaapeli-tv, kiinteä nettiyhteys osassa asuntoja
Taatalakeskus: Antenni-tv

Yhteistilat
Taloissa on mahdollisuus saunomiseen ja yhteistiloja asukkaiden käyttöön.

Ravintola
Palvelutalojen ravintolat ovat avoinna joka päivä.

Kaukaharjukeskuksen, Keinupuistokeskuksen ja Kuuselakeskuksen ravintoloiden tarkemmat aukioloajat ja ruokalistat voit katsoa tästä.

Taatalakeskuksen ravintola on avoinna joka päivä klo 8-14.

Tupakointi
Tupakointi on kielletty asunnoissa sekä palvelukeskusten yleisissä ja yhteisissä tiloissa.

Kotivakuutus
Asukkaan pitää hankkia kotivakuutus, muutoin hän vastaa itse aiheuttamistaan vahingoista. Kiinteistön vakuutus ei korvaa irtaimistoon kohdistuneita vahinkoja.

Vuokrasopimuksen irtisanominen
Vuokrasopimuksen irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti täyttämällä irtisanomislomake ja toimittamalla se allekirjoitettuna yhdistyksen toimistolle postilla tai sähköpostilla.

Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu. Esimerkiksi 14.2. irtisanotun asunnon vuokrasopimus päättyy 31.3. Määräaikainen vuokrasopimus päättyy sopimukseen merkittynä päättymispäivänä ilman irtisanomista.

Vuokra-asunnon irtisanominen

Muuttosiivous
Asukkaan on ennen poismuuttoa siivottava ja tyhjennettävä asunto muuttosiivousohjeen mukaisesti.

Muuttosiivousohje

Vikailmoitukset

Vikailmoituksen Kaukaharjukeskuksen, Keinupuistokeskuksen, Kuuselakeskuksen ja Taatalakeskuksen asunnoista voi tehdä alla olevalla verkkolomakkeella. Jos kyse on välittömästi toimenpiteitä vaativasta viasta (esim. vesivuodot), työaikana (klo 7-15) kiinteistövastaava Tarmo Kallio, puh. 050 301 6123 muina aikoina Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy:n päivystys, puh. 0500 234 234.

Tehty vikailmoitus on huoltokutsu. Huoltomies soittaa aina ensin ovikelloa, mutta jos asukas ei ole kotona, hän käyttää yleisavainta. Huoltotöitä tehdään arkisin
klo 8.00–16.00. Huoltotöitä tekevät TVPY:n oma kiinteistövastaava, Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy sekä erikoisliikkeet.

Muista asunnoista (Keskisenkatu 11, Osuuskunnankatu 3, Mummunkuja 1 ja Haapakuja 4) vikailmoitukset tehdään taloyhtiön huoltoyhtiölle. Huoltoyhtiön yhteystiedot löydät kiinteistön porraskäytävästä tai ilmoitustaululta.

Vikailmoituslomake


* Vikailmoituksen voi lähettää vasta, kun kaikki tähdellä merkityt kohdat on täytetty

 

Palvelubussi

PALI palveluliikenne on Tampereen kaupungin järjestämä joukkoliikenteenomainen kuljetusmuoto kaikille, joille tavallisella bussilla kulkeminen on hankalaa. Asiakkaat viedään ovelta ovelle ja heitä autetaan kyytiin nousussa sekä kyydistä poistumisessa. Palvelubussi liikennöi kaikkien toimipisteidemme alueella ja palvelee myös Kaukaharjukeskuksen, Keinupuistokeskuksen, Taatalakeskuksen ja Kuuselakeskuksen asukkaita.

PALI-bussin voi tilata etukäteen ja kyytiin voi nousta myös kadunvarresta kättä heilauttamalla. Matka on tavallisen bussilipun hintainen ja sen voi maksaa Tampereen matkakortilla tai käteisellä. PALI Matkustamiseen ei tarvita hakemusta eikä erillisiä todistuksia. PALIlla pääsee helposti lähipalvelujen pariin kuten kauppaan, kerhoon tai lääkäriin.

Lisätietoa PALIsta